Hellapoliisi -tilat

juhlatila | studiokeittiö | vuokratila | helsinki | vuokraus

Tilavuokraus yksityisille


Hellapoliisi kokous- ja juhlatila on persoonallinen tilakokonaisuus hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pakilassa. Hellapoliisin tilat soveltuvat rentoihin tilaisuuksiin, joissa jokaiselle vieraalle ei tarvitse olla erillistä istumapaikkaa pöydän äärellä. Tilaa suositellaan 10-50 henkilölle.

Tilavuokraus yrityksille


Hellapoliisin tiloissa voit järjestää taloyhtiön kokouksesta aina työpaikan tiimipäivään saakka. Ruokapöydän ääreen mahtuu 12-16 ruokailijaa ja sen äärelle voi virittää videotykin ja valkokankaan. Erikseen vuokralla on lukollisella väliovella varustettu korketasoinen keittiö, joka soveltuu opetustarkoituksiin ja ruokakuvaukseen sekä videokuvaukseen. Moderni ja hyvin varusteltu erillinen keittiötila sisältää kolme isoa saareketta, joissa on yhteensä viisi erillistä työpistettä. Jokaisessa työpisteessä on omat varusteet aina parilapannuista yleiskoneisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Keittiössä on viisi induktiotasoa ja viisi uunia, joista yksi on höyryuuni. Keittiöön mahtuu kokkailemaan kerrallaan 10-30 henkilöä.

Sijainti

 
Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Itä-Pakilassa. Pääset paikalle helposti omalla autolla tai busseilla. Esimerkiksi bussi nro 63 päätepysäkki sijaitsee vain noin 500 m päästä tiloistamme.

Varauskalenteri

Hellapoliisi -tilan varaustilanteen näet kalenterista. Kalenterista voit tehdä myös alustavan varauksen.