Tilavuokraus yksityisille

syntymäpäivät | häät | lastenjuhlat | erilaiset teemajuhlat | muistotilaisuudet | rippijuhlat | polttarit | illanistujaiset


Avaa galleria klikkaamalla kuvaa

"Tyttäreni 10 v-synttäreillä kaikki vieraat, niin lapset kuin aikuisetkin, hurmannut pinkki tila, joka käy mainiosti monenlaisiin tilaisuuksiin. Upea varustelu keittiössä ja innostusta herättivät niin biljardipöytä kuin levyautomaattikin, joka on tänä päivänä harvinainen kapine. Koko varaus- ym. prosessi tosi ammattimaisesti hoidettu. Kiitokset Katille hyvästä perehdytyksestä ja tällaisen nastan paikan luomisesta!"

Susanna H.

Hellapoliisi kokous- ja juhlatila on persoonallinen tilakokonaisuus hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pakilassa. Sijaitsemme lähellä Kehä 1, Kehä 3 ja Tuusulantietä. Julkisilla liikennevälineillä meille pääsee kätevästi Helsingin keskustasta, Tikkurilasta, Malmilta ja Oulunkylän suunnalta. Tila on tehty vanhaan teollisuusrakennukseen ja juhlatila sijaitsee toisessa kerroksessa. Rakennuksessa ei ole hissiä. Jos rakennus ei mikään kaunotar ulospäin olekaan, se kätkee sisäänsä paljon hämmästeltävää.Tila on kotoisa ja yllätykselliseksi kehuttu. Värimaailma on pinkki-musta ja se kulkee läpi tilan. Eteisen jälkeen avautuvassa olohuoneessa on pinkki kulmasohva, pöytä ja tv-taso televisioineen. Olohuoneen ja ruokatilan välissä on baaritiski ja 100 CD-levyä sisältävä jukeboxi, joka on vapaasti käytettävissä. Musiikki on lähinnä Suomi Poppia ja iskelmää. Ruokapöydän ääreen mahtuu 12-16 ruokailijaa ja sen äärelle voi virittää videotykin ja valkokankaan. Tilassa on myös täysin varusteltu keittiö astioineen. Ruokailuvälineet ja lautaset riittävät noin 50:lle, kahvikuppeja on 70:lle. Meillä on myös runsaasti kuohuviinilaseja, juomalaseja, puna- ja valkoviinilaseja, ottimia ja tarjoiluastioita, sekä tarvittaessa voimme nostaa esille sähköjohdolla toimivan keittoastian, lämpöhauteen ja jääpalakoneen. Kokous- ja juhlatilassa on kaksi isoa jääkaappia ja pakastin. Kahvinkeitto onnistuu normaalilla kahvinkeittimellä tai isolla 40 kupillista kerralla keittävällä hanallisella kahvilaitteella. Tarjolla on myös tyhjille pulloille ja tölkeille, sekä roskille tarkoitettuja saaveja.

Hellapoliisi -tilaesittely MOBIILI

Pinkki-musta biljardihuone on tilaisuuksien vetonaula, jonka äärellä on vietetty lukuisia hauskoja pelihetkiä. Biljardihuoneessa on lisäksi oma erillinen digitaalinen jukeboksi, jonka uumenista löytyy kotimaista ja ulkomaista musiikkia laidasta laitaan. Jukeboksiin voi tehdä omia soittolistoja tai antaa laitteen soittaa arpomassaan järjestyksessä musiikkia. Biljardihuoneen vieressä on vielä tyylikäs olohuone, johon pimenevinä iltoina tunnelmaa tuo sähkötakka.

Hellapoliisin tilat soveltuvat rentoihin tilaisuuksiin, joissa jokaiselle vieraalle ei tarvitse olla erillistä istumapaikkaa pöydän äärellä. Tilaa suositellaan 10-50 henkilölle.

Hellapoliisi 360 -tilaesittely @ Google

WC:t sijaitsevat porraskäytävässä.

Persoonalliset tilat ovat saaneet paljon kiitosta yrityksiltä ja yksityisiltä vuokralaisilta. Tiloissa on vietetty aikuisten ja lasten syntymäpäiviä, ylioppilasjuhlia ja valmistujaisia, rippijuhlia, työhyvinvointipäiviä, pikkujouluja, polttareita, häitä, babyshowereita ja kokouksia sekä erilaisia asiakastilaisuuksia. Tiloissa järjestetään myös ohjattuja, räätälöityjä kokkailutilaisuuksia, sekä lasten kokkailusyntymäpäiviä. Paikalta löydät kaiken mitä tarvitset juhlissasi. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja.

Pihalla on puutarhakalusteet ja siellä voi käydä vilvoittelemassa. Tupakointi tapahtuu myös tällä alueella. Tiloissa saa viipyä klo 24 asti. Siivouksesta ja muista järjestelyistä ja yksityiskohdista voidaan neuvotella erikseen.

Lemmikkieläimet eivät ole tilassa sallittuja.

Ikävien sattumusten vuoksi tila luovutetaan 25 vuotta täyttäneelle, joka ottaa vastuun siitä, että tiloissa toimitaan ennalta sovituilla ehdoilla.

Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme täyden hinnan, mikäli varausta ei ole peruteettu vähintään kahta viikkoa aikaisemmin.

Tilaa on mahdollista tulla katsomaan kerran ennen juhlahetkeä. Kaikkien aikaa säästääksemme voimme lähettää kuitenkin videoesittelyn tilasta vaikkapa whatsappilla. Jos haluat tulla paikan päälle, kerääthän kerralla kaikki asianosaiset mukaan jotka ovat juhlaa järjestämässä. Esittelyajankohdasta on sovittava ennakkoon.

Mikäli haluat juhlaasi pitopalvelun, meillä on yhteistyökumppani, joka voi toteuttaa laadukkaat tarjoilut. Kysy!

Tarjolla on myös esiintyjiä.: Olli Helenius järjestää upean tunnelman juhlaasi kitaran säestyksellä.

Karismaattinen Veeti Kallio laulaa ja hymyilee juhlastasi täydellisen.

Huumoria juhlaasi voit tilata radioääni Sampsa Simpaselta, joka on tunnettu myös koomikkopappina.

Stand upia tarjoilee myös Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi.

Draq -artistina esiintyy Linnea von Kattendamn alias Ville Kekäläinen

Mikäli olet ohjelmanumeroa vailla, ota yhteyttä!

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu ja vahvistettu
 
- Ei vahvistettu
KOKOUS/JUHLATILA (sis. pienen keittiön)

Valittu päivä: ...Hinta koko varaukselle: 0.00

Varaajan yhteystiedot

Etunimi (pakollinen):

Sukunimi (pakollinen):

Ikä (pakollinen):
alle 25 v yli 25 v 

Sähköposti (pakollinen):

Puhelinnumero (pakollinen:

Osoite:

Postinumero:

Kaupunki:

Tarkemmat tiedot:

Alennuskoodi: