Tilavuokraus yrityksille

Kokoukset | Työhyvinvointipäivät | Kokkailutilaisuudet | Aamiaistilaisuudet | Pikkujoulut | Tuotelanseeraukset | Videokuvaukset | Tuotekuvaukset | Striimaukset | Kokkikoulu | Virtuaalikokkailu


Avaa galleria klikkaamalla kuvaa

"Pidimme firman pikkujoulut Hellapoliisilla ja kaikki meni tosi kivasti. Saimme järjestäjältä todella hyvää palvelua (myös lisäohjelman järjestäminen onnistui kivasti) ja muutenkin kaikki meni hyvin. Kokkikoulu oli mahtava ja koulutuspuolen keittiö sopi tähän mainiosti. Suosittelemme lämpimästi Hellapoliisia kaikille."

Samu H.

Hellapoliisi kokous- ja juhlatila on persoonallinen tilakokonaisuus hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pakilassa. Sijaitsemme lähellä Kehä 1, Kehä 3 ja Tuusulantietä. Julkisilla liikennevälineillä meille pääsee kätevästi Helsingin keskustasta, Tikkurilasta, Malmilta ja Oulunkylän suunnalta. Tila on tehty vanhaan teollisuusrakennukseen ja juhlatila sijaitsee toisessa kerroksessa. Rakennuksessa ei ole hissiä. Jos rakennus ei mikään kaunotar ulospäin olekaan, se kätkee sisäänsä paljon hämmästeltävää.Tila on kotoisa ja yllätykselliseksi kehuttu. Värimaailma on pinkki-musta ja se kulkee läpi tilan. Eteisen jälkeen avautuvassa olohuoneessa on pinkki kulmasohva, pöytä ja tv-taso televisioineen. Olohuoneen ja ruokatilan välissä on baaritiski ja 100 CD-levyä sisältävä jukeboxi, joka on vapaasti käytettävissä. Musiikki on lähinnä Suomi Poppia ja iskelmää. Ruokapöydän ääreen mahtuu 12-16 ruokailijaa ja sen äärelle voi virittää videotykin ja valkokankaan. Tilassa on myös täysin varusteltu keittiö astioineen. Ruokailuvälineet ja lautaset riittävät noin 50:lle, kahvikuppeja on 70:lle. Meillä on myös runsaasti kuohuviinilaseja, juomalaseja, puna- ja valkoviinilaseja, ottimia ja tarjoiluastioita, sekä tarvittaessa voimme nostaa esille sähköjohdolla toimivan keittoastian, lämpöhauteen ja jääpalakoneen. Kokous- ja juhlatilassa on kaksi isoa jääkaappia ja pakastin. Kahvinkeitto onnistuu normaalilla kahvinkeittimellä tai isolla 40 kupillista kerralla keittävällä hanallisella kahvilaitteella. Tarjolla on myös tyhjille pulloille ja tölkeille, sekä roskille tarkoitettuja saaveja.

Pinkki-musta biljardihuone on tilaisuuksien vetonaula, jonka äärellä on vietetty lukuisia hauskoja pelihetkiä. Biljardihuoneessa on lisäksi oma erillinen digitaalinen jukeboksi, jonka uumenista löytyy kotimaista ja ulkomaista musiikkia laidasta laitaan. Jukeboksiin voi tehdä omia soittolistoja tai antaa laitteen soittaa arpomassaan järjestyksessä musiikkia. Biljardihuoneen vieressä on vielä tyylikäs olohuone, johon pimenevinä iltoina tunnelmaa tuo sähkötakka.

Hellapoliisin tilat soveltuvat rentoihin tilaisuuksiin, joissa jokaiselle vieraalle ei tarvitse olla erillistä istumapaikkaa pöydän äärellä. Tilaa suositellaan 10-50 henkilölle.

Erikseen vuokralla on lukollisella väliovella varustettu korkeatasoinen keittiö, joka soveltuu opetustarkoituksiin ja ruokakuvaukseen sekä videokuvaukseen. Moderni ja hyvin varusteltu erillinen keittiötila sisältää kolme isoa saareketta, joissa on yhteensä viisi erillistä työpistettä. Jokaisessa työpisteessä on omat varusteet aina parilapannuista yleiskoneisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Keittiössä on viisi induktiotasoa ja viisi uunia, joista yksi on höyryuuni. Keittiöön mahtuu kokkailemaan kerrallaan 10-30 henkilöä.

Hellapoliisi 360 -tilaesittely @ Google

Erikseen vuokralla on lukollisella väliovella varustettu korketasoinen keittiö, joka soveltuu opetustarkoituksiin ja ruokakuvaukseen sekä videokuvaukseen. Moderni ja hyvin varusteltu erillinen keittiötila sisältää kolme isoa saareketta, joissa on yhteensä viisi erillistä työpistettä. Jokaisessa työpisteessä on omat varusteet aina parilapannuista yleiskoneisiin ja kaikkeen siltä väliltä. Keittiössä on viisi induktiotasoa ja viisi uunia, joista yksi on höyryuuni. Keittiöön mahtuu kokkailemaan kerrallaan 10-30 henkilöä. Vuokraustoimintamme on arvonlisäverotonta toimintaa, kokkailutilaisuuksista veloitamme arvonlisäveron. Keittiön yhteydessä on reilun kokoinen rekvisiittahuone, jossa on runsaasti astioita, kuvaustasoja ja kankaita ruokakuvauskäyttöön. Keittiö on suunniteltu siten, että myös videokuvaus on helppoa. Keittiö on moderni Keittiömaailman Ala carte -keittiö, jonka värisävyt ovat harmaa ja valkoinen.
WC:t sijaitsevat porraskäytävässä.

Persoonalliset tilat ovat saaneet paljon kiitosta yrityksiltä ja yksityisiltä vuokralaisilta. Tiloissa on vietetty aikuisten ja lasten syntymäpäiviä, ylioppilasjuhlia ja valmistujaisia, rippijuhlia, työhyvinvointipäiviä, pikkujouluja, polttareita, häitä, babyshowereita ja kokouksia sekä erilaisia asiakastilaisuuksia. Tiloissa järjestetään myös ohjattuja, räätälöityjä kokkailutilaisuuksia, sekä lasten kokkailusyntymäpäiviä. Paikalta löydät kaiken mitä tarvitset juhlissasi. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja.

Pihalla on puutarhakalusteet ja siellä voi käydä vilvoittelemassa. Tupakointi tapahtuu myös tällä alueella. Tiloissa saa viipyä klo 24 asti. Siivouksesta ja muista järjestelyistä ja yksityiskohdista voidaan neuvotella erikseen.

Lemmikkieläimet eivät ole tilassa sallittuja.

Ikävien sattumusten vuoksi tila luovutetaan 30 vuotta täyttäneelle, joka ottaa vastuun siitä, että tiloissa toimitaan ennalta sovituilla ehdoilla.

Peruuttamattomasta varauksesta veloitamme täyden hinnan, mikäli varausta ei ole peruteettu vähintään kahta viikkoa aikaisemmin.

Tilaa on mahdollista tulla katsomaan kerran ennen juhlahetkeä. Kaikkien aikaa säästääksemme voimme lähettää kuitenkin videoesittelyn tilasta vaikkapa whatsappilla. Jos haluat tulla paikan päälle, kerääthän kerralla kaikki asianosaiset mukaan jotka ovat juhlaa järjestämässä. Esittelyajankohdasta on sovittava ennakkoon.

Mikäli haluat juhlaasi pitopalvelun, voit tiedustella tarjoiluja Pöytäliina Cateringilta. Tiinan tavoitat numerosta 0452735352.

Tarjolla on myös esiintyjiä.: Olli Helenius järjestää upean tunnelman juhlaasi kitaran säestyksellä.

Karismaattinen Veeti Kallio laulaa ja hymyilee juhlastasi täydellisen.

Huumoria juhlaasi voit tilata radioääni Sampsa Simpaselta, joka on tunnettu myös koomikkopappina.

Stand upia tarjoilee myös Ville Kormilainen ja Antti Akonniemi.

Draq -artistina esiintyy Linnea von Kattendamn alias Ville Kekäläinen

Mikäli olet ohjelmanumeroa vailla, ota yhteyttä!

Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu ja vahvistettu
 
- Ei vahvistettu
KOKOUS/JUHLATILA (sis. pienen keittiön)

Valittu päivä: ...Hinta koko varaukselle: 0.00

Varaajan yhteystiedot

Etunimi (pakollinen):

Sukunimi (pakollinen):

Ikä (pakollinen):
alle 25 v yli 25 v 

Sähköposti (pakollinen):

Puhelinnumero (pakollinen:

Osoite:

Postinumero:

Kaupunki:

Tarkemmat tiedot:

Alennuskoodi: