Palvelut

reseptiikka | ruokakuvaus | tuotekuvaus | tuotekehitys | konseptointi | striimauspalvelu | printti

Reseptiikka


Reseptiikka luonnistuu vankalla ammattitaidolla. Isot ja pienet elintarvikealan toimijat luottavat Hellapoliisin resepteihin! Onko elintarvikealan yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Hellapoliisin kanssa? Hellapoliisi tarjoaa luotettavaa ja ripeää palvelua. Saat kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Onko yritykselläsi uutuustuote tai muu tuote, josta haluaisit nähdä reseptin Hellapoliisin suunnittelemana? Meillä on hallussa myös somekanavat, kuten Instagram, Facebook, Pinterest ja TikTok.

Ruoka- ja tuotekuvaus


Hellapoliisi Oy tuottaa painolaatuiset ruoka- ja tuotekuvat nopeasti ja luotettavasti. Myös resepti-, how-to- tai fiilisvideot. Toteutamme juuri yrityksesi näköiset kuvat! Haluamme olla rehellisiä myös ruoka- ja tuotekuvissa. Ruoka on herkullisinta juuri valmistettuna ja sellaisena me myös sen kuvaamme. Asiakkaamme ovat tilanneet meiltä myös erilaisia reseptivideoita. Olemme tehneet how-to -reseptivideoita, tuote-esittelyvideoita ja sosiaaliseen mediaan tarkoitettuja videoita.

Tuotekehitys ja konseptointi


Haluatko tietää miten tuotteesi tai palvelusi olisi vieläkin parempi? Olemme olleet luomassa täysin uutta sekä kehittämässä vanhaa. Ota rohkea askel eteenpäin. Kehitetään yhdessä tuote tai palvelu mitä ei muilla ole. Myös erilainen sisällöntuotanto eri sosiaalisissa sekä perinteisissä ja sähköisissä välineissä on tuttua.

Printti


Olemme taittaneet sekä tehneet graafista suunnittelua erilaisiin reseptilehdyköihin, esitteisiin, käyntikortteihin ja tuotepakkauksiin. Taitamme myös kirjat. Meillä on kontaktit painotalolle ja voimme tarvittaessa tilata materiaalit valmiiksi asti.

Valokuvaus ja videokuvaus

Striimauspalvelu