Palvelut

Mitä Hellapoliisi tarjoaa?

Reseptiikka


Reseptiikka luonnistuu vankalla ammattitaidolla. Isot ja pienet elintarvikealan toimijat luottavat Hellapoliisin resepteihin! Onko elintarvikealan yrityksesi kiinnostunut yhteistyöstä Hellapoliisin kanssa? Hellapoliisi tarjoaa luotettavaa ja ripeää palvelua. Saat kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Onko yritykselläsi uutuustuote tai muu tuote, josta haluaisit nähdä reseptin Hellapoliisin suunnittelemana?

Ruoka- ja tuotekuvaus


Hellapoliisi Oy tuottaa painolaatuiset ruoka ja tuotekuvat nopeasti ja luotettavasti. Myös resepti, how-to tai fiilisvideot. Toteutamme juuri Sinun näköisesi kuvan! Haluamme olla rehellisiä myös ruoka ja tuotekuvissa. Ruoka on herkullisinta juuri valmistettuna ja sellaisena me myös sen kuvaamme. Asiakkaamme ovat tilanneet meiltä myös erilaisia reseptivideoita. Olemme tehneet how-to reseptivideoita, tuote-esittelyvideoita tai sosiaaliseen mediaan tarkoitettuja videoita.

Visuaalisuus


Kirjat, esitteet, reseptilehdykät tia flaijerit. Olemme taittaneet sekä tehnyt graafisen suunnittelun erilaisiin reseptilehdyköihin, esitteisiin, käyntikortteihin tai tuotepakkauksiin. Uusimmat Hellapoliisi -kirjat ovat tästä hyvä esimerkki.

Luova tuotanto


Haluatko tietää miten tuotteesi tai palvelusi olisi vieläkin parempi? Olemme olleet luomassa täysin uuttaa sekä kehittämässä vanhaa. Ota rohkea askel eteenpäin. Kehitetään yhdessä tuote tai palvelu mitä ei muilla ole. Myös erilainen sisällöntuotanto eri sosiaalisissa sekä perinteisissä ja sähköisissä välineissä on tuttua.

Hellapoliisi -tilat

Vuokrattavissa on pelkkä kokous- ja juhlatila tai siihen voi yhdistää myös studiokeittiön. Voit myös vuokrata pelkän studiokeittiön.

Tilavuokraus yksityishenkilöille


syntymäpäivät häät lastenjuhlat erilaiset teemajuhlat muistotilaisuudet rippijuhlat polttarit Hellapoliisi kokous- ja juhlatila on persoonallinen tilakokonaisuus hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Itä-Pakilassa. Sijaitsemme lähellä Kehä 1, Kehä

Tilavuokraus yrityksille


Kokoukset (aamiainen, yhdessä tehty lounas, iltapäiväkahvi) Työhyvinvointipäivä (aamiainen, yhdessä tehty lounas, iltapäiväkahvi) Tuotelanseeraukset Tuotetestaukset Kokkailutilaisuudet Workshopit Videokuvaukset Hellapoliisi kokous- ja juhlatila on persoonallinen tilakokonaisuus hyvien

Materiaalipankki